Advokat Alvik, Røed & Stang Lund

Kontakt oss

92257475

Barn

Hos oss møter du advokater som er spesialister på barnesaker. Vi har lang og bred erfaring med alle saker hvor barn er involvert. Våre advokater er kunnskapsrike og har fokus på mellommenneskelige relasjoner, psykologiske mekanismer og å bistå til det beste for klientene, barna og familiene som er involvert.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om din sak.

Foreldretvist

Samlivsbrudd er alltid vanskelig – uansett om partene er enige om å gå fra hverandre eller om bruddet kommer som lyn fra klar himmel. Det kan oppleves som en lettelse eller som en ufattelig sorg.

Barnevern

Vi bistår allerede fra før barnevernet blir kontaktet – av offentlige eller private instanser, av barn eller foreldre – og helt frem til saken er avsluttet. Vi følger deg gjennom hele veien  og har fokus på at du skal føle at du er i trygge hender. 

Skolerett

Mange barn har mistrivdes på skolen alt for lenge før foreldrene eller barnet oppsøker hjelp. Det er også barn som har behov for spesialpedagogisk hjelp og som ikke får den hjelpen de har krav på. Det kan være synlig eller usynlig mobbing, utestengelse eller andre brudd på opplæringsloven. 

Scroll to Top